Emoji 😘 - Ansigt, der sender et kys

😘

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hva betyr 😘

Denne emoji er en ekte klassiker. Et gult ansikt som blinker med ett øye og har munnen formet som en fitte, med et hjerte som flyr fra munnen, et ekte kyss. Ofte brukes til å uttrykke kjærlighet og omtenksomhet på en flørtende, eller til og med lekfull måte.

Info om emoji ansigt, der sender et kys

Her kan du læse mere om emojin 😘. Emojin ansigt, der sender et kys tilhører de interne emoji grupper Mors Dag, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin ansigt, der sender et kys tilhører er Smileys og personer, en gruppe det deler sammen med yderligere 356 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for ansigt, der sender et kys er der dog ingen varianter.

Emoji ansigt, der sender et kys på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face blowing a kiss
🇩🇰 Svensk: Ansikte som ger en slängkyss
🇳🇴 Norsk: Ansikt som gir slengkyss
🇫🇮 Finsk: Lentosuukon lähettävät kasvot

Kopier og brug emoji 😘

Hvis du vil kopiere emojin ansigt, der sender et kys til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F618

Brug i HTML:   😘

Andre emojis i gruppen "smileys og personer"