Emoji Blinkende ansigt, som rækker tunge

😜

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji blinkende ansigt, som rækker tunge

Her finder du emojin blinkende ansigt, som rækker tunge afbildet i stor størrelse. Hovedgruppen som emojin blinkende ansigt, som rækker tunge tilhører er Smileys og personer, en gruppe det deler sammen med yderligere 356 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for blinkende ansigt, som rækker tunge er der dog ingen varianter.

Emoji blinkende ansigt, som rækker tunge på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin blinkende ansigt, som rækker tunge kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with stuck-out tongue and winking eye
🇩🇰 Svensk: Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga
🇳🇴 Norsk: Blunkende ansikt med tungen ut
🇫🇮 Finsk: Silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

Hvis du vil kopiere emojin blinkende ansigt, som rækker tunge til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin blinkende ansigt, som rækker tunge vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F61C

Brug i HTML:   😜

Andre emojis i gruppen "smileys og personer"