Emoji Glad ansigt med hænder, der giver knus

🤗

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji glad ansigt med hænder, der giver knus

Her finder du emojin glad ansigt med hænder, der giver knus afbildet i stor størrelse. Hovedgruppen som emojin glad ansigt med hænder, der giver knus tilhører er Smileys og personer, en gruppe det deler sammen med yderligere 356 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for glad ansigt med hænder, der giver knus er der dog ingen varianter.

Emoji glad ansigt med hænder, der giver knus på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin glad ansigt med hænder, der giver knus kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Hugging face
🇩🇰 Svensk: Kramande ansikte
🇳🇴 Norsk: Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem
🇫🇮 Finsk: Iloiset kasvot ja halaavat kädet

Hvis du vil kopiere emojin glad ansigt med hænder, der giver knus til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin glad ansigt med hænder, der giver knus vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F917

Brug i HTML:   🤗

Andre emojis i gruppen "smileys og personer"