Emoji Gult hjerte

💛

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji gult hjerte

Her finder du emojin gult hjerte afbildet i stor størrelse. Emojin gult hjerte tilhører de interne emoji grupper Pride og HBTQ, Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin gult hjerte tilhører er Symboler, en gruppe det deler sammen med yderligere 277 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for gult hjerte er der dog ingen varianter.

Hvad betyder 💛

Det gule hjerte siges at repræsentere venskab og glæde, bruges ofte til at symbolisere ungdom og styrke, solskin, sommer og forår. Kan også bruges til at repræsentere en slags ny start og renhed.

Emoji gult hjerte på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin gult hjerte kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Yellow heart
🇩🇰 Svensk: Gult hjärta
🇳🇴 Norsk: Gult hjerte
🇫🇮 Finsk: Keltainen sydän

Hvis du vil kopiere emojin gult hjerte til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin gult hjerte vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F49B

Brug i HTML:   💛

Andre emojis i gruppen "symboler"