Emoji Håndtegn for OK

👌

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji håndtegn for ok

Her finder du emojin håndtegn for ok afbildet i stor størrelse. Hovedgruppen som emojin håndtegn for ok tilhører er Smileys og personer, en gruppe det deler sammen med yderligere 356 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for håndtegn for ok er der faktisk flere varianter af, rul ned lidt på siden for at se dem.

Emoji håndtegn for ok på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin håndtegn for ok kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Ok hand sign
🇩🇰 Svensk: OK-handtecken
🇳🇴 Norsk: OK-håndsymbol
🇫🇮 Finsk: OK-käsimerkki

Andre varianter af emoji "håndtegn for ok"


Hvis du vil kopiere emojin håndtegn for ok til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin håndtegn for ok vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F44C

Brug i HTML:   👌

Andre emojis i gruppen "smileys og personer"