Emojier.dk/Hvad betyder?/Farver af emoji hjerter

Hvad betyder forskellige emoji hjerter og farver?

Hvad betyder ❤️

Rødt hjerte

Dette er den klassiske kærlighed emojin, bruges til at udtrykke kærlighed eller at elske nogen eller noget. Det repræsenterer lidenskab og en dyb forbindelse til noget, men også romantik, venskab og ubetinget kærlighed.

Hvad betyder 🧡

Orange hjerte

Det orange emoji hjerte er forbundet med ro, velvære, hygge og omsorg. Det kan for eksempel bruges til at udtrykke entusiasme, kreativitet eller følelser af lykke, varme og opmuntring. Men man skal være forsigtig, for når det kommer til rene kærlighed følelser, det oransne hjerte ikke generelt formidle kærlighed - men flere venskaber.

Hvad betyder 💛

Gult hjerte

Det gule hjerte siges at repræsentere venskab og glæde, bruges ofte til at symbolisere ungdom og styrke, solskin, sommer og forår. Kan også bruges til at repræsentere en slags ny start og renhed.

Hvad betyder 💚

Grønt hjerte

Det grønne hjerte er også kendt som det misundelige hjerte, og er ofte forbundet med jalousi og jalousi. Men afhængigt af sammenhængen kan den også have en anden betydning, nemlig miljø, planter, natur, vegetarer og veganer.

Hvad betyder 💙

Blåt hjerte

Det blå hjerte siges at symbolisere tillid, fred, harmoni og loyalitet, men kan også repræsentere en meget dyb tiltrækning.

Hvad betyder 💜

Violet hjerte

Det lilla hjerte kan i nogle henseender siges at symbolisere en ydmyg eller medfølende kærlighed, men kan også bruges til at udtrykke kærlighed til glamour, luksus, penge mv.

Hvad betyder 🖤

Sort hjerte

Det sorte hjerte siges at symbolisere sorg, sygdom og dødelighed. Kan også bruges som modstykke til det klassiske røde hjerte og dets betydning. Sommetider er det sorte hjerte også brugt til at repræsentere sort eller mørk humor.

Hvad betyder ❣️

Rødt hjerte som udråbstegn

Et dekorativt hjerte formet som et udråbstegn, hvor den øverste del af udråbstegnet består af et hjerte. Kan bruges til at formidle noget vigtigt på en kærlig måde.

Links til alle hjerte-emojier

Klikk på en emoji for å kopiere den

❤️
💕