Emoji 🤶🏽 - Julemandens kone, lysebrun hudfarve

🤶🏽

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hvad betyder 🤶🏽

Betydningen af denne emoji kan udregnes ved at kontrollere sit navn som udgangspunkt, hvilket er julemandens kone, lysebrun hudfarve. Du kan endda få spor ved at tjekke det engelske originale navn, hvilket er mrs. claus: medium skin tone.

Info om emoji julemandens kone, lysebrun hudfarve

Her kan du læse mere om emojin 🤶🏽. Emojin julemandens kone, lysebrun hudfarve tilhører den interne emoji gruppe Juleaften.  Hovedgruppen som emojin julemandens kone, lysebrun hudfarve tilhører er Emojivarianter, en gruppe det deler sammen med yderligere 864 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for julemandens kone, lysebrun hudfarve er der faktisk flere varianter af, rul ned lidt på siden for at se dem.

Emoji julemandens kone, lysebrun hudfarve på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Mrs. claus: medium skin tone
🇩🇰 Svensk: Tomtemor, ljusbrun hudfärg
🇳🇴 Norsk: Nissemor, lysebrun hudfarge
🇫🇮 Finsk: Joulumuori, vaaleanruskea ihonväri

Andre varianter af emoji "julemandens kone, lysebrun hudfarve"


Kopier og brug emoji 🤶🏽

Hvis du vil kopiere emojin julemandens kone, lysebrun hudfarve til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F936 1F3FD

Brug i HTML:   🤶🏽

Andre emojis i gruppen "emojivarianter"