Emoji 🇱🇻 - Letlands flag

🇱🇻

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hvad betyder 🇱🇻

Betydningen af denne emoji kan udregnes ved at kontrollere sit navn som udgangspunkt, hvilket er letlands flag. Du kan endda få spor ved at tjekke det engelske originale navn, hvilket er latvia flag.

Info om emoji letlands flag

Her kan du læse mere om emojin 🇱🇻. Hovedgruppen som emojin letlands flag tilhører er Flag, en gruppe det deler sammen med yderligere 268 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for letlands flag er der dog ingen varianter.

Emoji letlands flag på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Latvia flag
🇩🇰 Svensk: Lettland-flagga
🇳🇴 Norsk: Flagget til Latvia
🇫🇮 Finsk: Latvian lippu

Kopier og brug emoji 🇱🇻

Hvis du vil kopiere emojin letlands flag til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F1F1 1F1FB

Brug i HTML:   🇱🇻

Andre emojis i gruppen "flag"