Emoji 👨‍🔬 - Mandlig forsker

👨‍🔬

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hvad betyder 👨‍🔬

Betydningen af denne emoji kan udregnes ved at kontrollere sit navn som udgangspunkt, hvilket er mandlig forsker. Du kan endda få spor ved at tjekke det engelske originale navn, hvilket er man scientist.

Info om emoji mandlig forsker

Her kan du læse mere om emojin 👨‍🔬. Emojin mandlig forsker tilhører den interne emoji gruppe International Mændsdag.  Hovedgruppen som emojin mandlig forsker tilhører er Smileys og personer, en gruppe det deler sammen med yderligere 356 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for mandlig forsker er der faktisk flere varianter af, rul ned lidt på siden for at se dem.

Emoji mandlig forsker på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man scientist
🇩🇰 Svensk: Vetenskapsman
🇳🇴 Norsk: Mannlig forsker
🇫🇮 Finsk: Tiedemies

Andre varianter af emoji "mandlig forsker"


Kopier og brug emoji 👨‍🔬

Hvis du vil kopiere emojin mandlig forsker til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F468 200D 1F52C

Brug i HTML:   👨‍🔬

Andre emojis i gruppen "smileys og personer"