Emoji 👨🏿‍🔧 - Mandlig mekaniker, mørk hudfarve

👨🏿‍🔧

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hvad betyder 👨🏿‍🔧

Betydningen af denne emoji kan udregnes ved at kontrollere sit navn som udgangspunkt, hvilket er mandlig mekaniker, mørk hudfarve. Du kan endda få spor ved at tjekke det engelske originale navn, hvilket er man mechanic: dark skin tone.

Info om emoji mandlig mekaniker, mørk hudfarve

Her kan du læse mere om emojin 👨🏿‍🔧. Hovedgruppen som emojin mandlig mekaniker, mørk hudfarve tilhører er Emojivarianter, en gruppe det deler sammen med yderligere 864 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for mandlig mekaniker, mørk hudfarve er der faktisk flere varianter af, rul ned lidt på siden for at se dem.

Emoji mandlig mekaniker, mørk hudfarve på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man mechanic: dark skin tone
🇩🇰 Svensk: Manlig mekaniker, mörk hudfärg
🇳🇴 Norsk: Mannlig mekaniker, mørk hudfarge
🇫🇮 Finsk: Miesmekaanikko, tumma ihon väri

Andre varianter af emoji "mandlig mekaniker, mørk hudfarve"


Kopier og brug emoji 👨🏿‍🔧

Hvis du vil kopiere emojin mandlig mekaniker, mørk hudfarve til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F468 1F3FF 200D 1F527

Brug i HTML:   👨🏿‍🔧

Andre emojis i gruppen "emojivarianter"