Emoji 👁️‍🗨️ - Øje inde i taleboblen

👁️‍🗨️

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!

Hvad betyder 👁️‍🗨️

Betydningen af denne emoji kan udregnes ved at kontrollere sit navn som udgangspunkt, hvilket er øje inde i taleboblen. Du kan endda få spor ved at tjekke det engelske originale navn, hvilket er eye in speech bubble.

Info om emoji øje inde i taleboblen

Her kan du læse mere om emojin 👁️‍🗨️. Hovedgruppen som emojin øje inde i taleboblen tilhører er Symboler, en gruppe det deler sammen med yderligere 278 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for øje inde i taleboblen er der dog ingen varianter.

Emoji øje inde i taleboblen på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Eye in speech bubble
🇩🇰 Svensk: Öga i pratbubbla
🇳🇴 Norsk: Øye i taleboble
🇫🇮 Finsk: Minä todistan

Kopier og brug emoji 👁️‍🗨️

Hvis du vil kopiere emojin øje inde i taleboblen til f.eks. bruge det i en email eller i en chat, skal du bare klikke på knappen "Klik her for at kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil så ende i dit udklipsholder, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - f.eks. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac), hvis du sidder på en almindelig computer. OBS! Denne funktion virker ikke på smartphones og er derfor skjult, hvor du i stedet kan trykke på fingeren mod emojin i et par sekunder, indtil der vises en dialogboks, der spørger om du vil kopiere den, så kan du let markere (hvis den ikke allerede er automatisk ) og derefter kopiere emoin.

Hex og HTML kode til emojin

Nedenfor finder du også emojins hex kode og et klar kodet eksempel, der er klar til at blive brugt direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   1F441 FE0F 200D 1F5E8 FE0F

Brug i HTML:   👁️‍🗨️

Andre emojis i gruppen "symboler"