Emoji Rødt hjerte

❤️

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji rødt hjerte

Her finder du emojin rødt hjerte afbildet i stor størrelse. Emojin rødt hjerte tilhører de interne emoji grupper Pride og HBTQ, Mors Dag.  Hovedgruppen som emojin rødt hjerte tilhører er Symboler, en gruppe det deler sammen med yderligere 277 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for rødt hjerte er der dog ingen varianter.

Hvad betyder ❤️

Dette er den klassiske kærlighed emojin, bruges til at udtrykke kærlighed eller at elske nogen eller noget. Det repræsenterer lidenskab og en dyb forbindelse til noget, men også romantik, venskab og ubetinget kærlighed.

Emoji rødt hjerte på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin rødt hjerte kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Red heart
🇩🇰 Svensk: Rött hjärta
🇳🇴 Norsk: Rødt hjerte
🇫🇮 Finsk: Punainen sydän

Hvis du vil kopiere emojin rødt hjerte til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin rødt hjerte vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   2764 FE0F

Brug i HTML:   ❤️

Andre emojis i gruppen "symboler"