Emojis til halloween

Her finder du emojis forbundet med den festlige halloween, du kan se hele listen nedenfor, og hver emoji er klikbar og fører til en informationsside om netop den emojin.

Halloween - en uhyggelig fest

Indtil midten af ​​90'erne var Halloween en fest der ikke var særlig kendt i Danmark, som traditionelt fejrer alle de hellige dag i midten af ​​november. Siden da er festen kommet for at vokse og blive en af ​​de mest kommercielt gennemførlige ferier.

Halloween's rødder findes i Irland og Skotland, mere specifikt i kelternes møde med vikingerne. I århundreder har vikingerne haft en indflydelse på de keltiske skikke, og de bedste gæt går ud på at Halloween er en fest bestående af en fusion af keltiske skikke og vikingernes efterårsblade.

I dag er det en fest der har sit kulturelle højborg i USA, hvor festet kom med irske og britiske indvandrere fra det 17. århundrede og fremefter. Det er hovedsagelig to traditioner der er forbundet med fest. For det første, den der hævder at børn klæder sig til spøgelser og populære kulturelle figurer for at banke døren under terningerne "bus eller slik" og dels en udbredt brug af at skære ansigter i græskar.