Emoji Snemand med snefnug

☃️

Emojin er kopieret og klar til at indsætte!!

Info om emoji snemand med snefnug

Her finder du emojin snemand med snefnug afbildet i stor størrelse. Emojin snemand med snefnug tilhører den interne emoji gruppe Juleaften.  Hovedgruppen som emojin snemand med snefnug tilhører er Dyr og natur, en gruppe det deler sammen med yderligere 175 lignende emojier. Mange emojier er også tilgængelige i forskellige varianter, som f.eks andre hudfarver, for snemand med snefnug er der dog ingen varianter.

Emoji snemand med snefnug på andra språk

Hvis du er nysgerrig efter, hvad emojin snemand med snefnug kaldes på andre sprog, f.eks. De andre nordiske sprog som finsk, norsk og svensk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Snowman
🇩🇰 Svensk: Snögubbe
🇳🇴 Norsk: Snømann med snøfnugg
🇫🇮 Finsk: Lumiukko ja lumihiutaleita

Hvis du vil kopiere emojin snemand med snefnug til at bruge den for eksempel i en e-mail eller i en chat, skal du blot klikke på "Kopier" knappen under emojin. Emojin snemand med snefnug vil så ende i dit clipboard, og du kan nemt indsætte det på den sædvanlige måde - for eksempel. ved at trykke på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sidder på en almindelig computer. Nedenfor finder du emojins hex kode samt et klar kodet eksempel klar til brug direkte i en HTML-fil.

Hex kode:   2603 FE0F

Brug i HTML:   ☃️

Andre emojis i gruppen "dyr og natur"